Més enllà del mirall

Més enllà del mirall és un llargmetratge documental que pretén introduir-se en el món de les agnòsies i les alèxies, malalties cerebrals que comporten diferències substancials a l'hora de percebre allò que anomenem "realitat", però sobretot és una reflexió en clau autobiogràfica del director de la pel·lícula sobre el que significa viure i també morir.

Direcció Joaquín Jordá

Productora Únicamente Severo Films i Ovideo TV

Guió Joaquín Jordá i Laia Manresa

Fotografia Carles Gusi

So Dani Fontrodona

Muntatge Núria Esquerra

Música Laura Casaponsa

+ CRÈDITS

Productor executiu: Toni Camín, Daria Esteva
Operador: Carles Gusi, Ricardo Íscar, Carla Subirana
Ajudant de direcció: Carla Subirana, Laura Casaponsa
Grafisme: Dària Esteva
Durada: 100’ (Color)
Format de projecció: 1:85

Festivals i Premis

Nominada als Premis Goya 2007 com a Millor Pel·lícula Documental. Participació en festivals: Festival Internacional de Cine de San Sebastián 2006, Festival Internacional de Cine Documental de Navarra “Punto de Vista” 2007, Festival de Cine Español de Málaga 2007, Festival de Cine Independiente de Buenos Aires 2007.

+ PREMIS

– MÉS TREBALLS –

Em llicencio en periodisme l’any 1996 a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment estudio a la mateixa universitat el màster d’Escriptura de Guions per a la Televisió i el Cinema. Després de col·laborar en diverses editorials i mitjans de comunicació, l’any 2000 començo a treballar amb el cineasta Joaquín Jordá i escric amb ell els guions de les seves darreres pel·lícules. L’any 2010 m’estreno en la direcció amb la pel·lícula documental per a cinema Morir de dia i a partir de llavors combino l’escriptura i els guions amb la realització audiovisual, especialment en l’àmbit documental. L’any 2013, enceto la meva tasca docent en el món universitari com a professora associada del grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona on imparteixo Guió i Llenguatge Audiovisual.

CORREU

laiamanresacasals@gmail.com

TELÈFON

699 530 730