Planeta blanc

Llargmetratge sobre la primera expedició de discapacitats que conquereix el Pol Sud sense ajuda externa, seguint els darrers passos del mític explorador Ernest Schackleton. Una aventura que ens parla sobre les capacitats, la solidaritat i l'esperit de superació de l'ésser humà.

Direcció Aymar del Amo

Productora Zucre Films

Guió Aymar del Amo i Laia Manresa

Fotografia Carles Mestres

So Pau Tolosa i Quique López

Muntatge Domi Parra

Música Macaco

+ CRÈDITS

Productor executiu: Aymar del Amo
Direcció de producció: Valérie Depierre
BSO: Dani Acedo
Cançó principal: Macaco
Grafisme: Lamosca
Durada: 60 i 75’ (Color)

Festivals i Premis

Docs Barcelona Film Festival, 2013. Bogocine Festival de Cine de Bogotá, 2013. Documentaqro, Mèxic 2014. Otras miradas, Luxemburg 2014. V Biennal de arte Fundación ONCE Madrid 2014. Festival Drets Humans de Barcelona, 2014 i Festival Inclús, Barcelona 2014.

+ PREMIS

– MÉS TREBALLS –

Em llicencio en periodisme l’any 1996 a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment estudio a la mateixa universitat el màster d’Escriptura de Guions per a la Televisió i el Cinema. Després de col·laborar en diverses editorials i mitjans de comunicació, l’any 2000 començo a treballar amb el cineasta Joaquín Jordá i escric amb ell els guions de les seves darreres pel·lícules. L’any 2010 m’estreno en la direcció amb la pel·lícula documental per a cinema Morir de dia i a partir de llavors combino l’escriptura i els guions amb la realització audiovisual, especialment en l’àmbit documental. L’any 2013, enceto la meva tasca docent en el món universitari com a professora associada del grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona on imparteixo Guió i Llenguatge Audiovisual.

CORREU

laiamanresacasals@gmail.com

TELÈFON

699 530 730